Cautare

62167 de rezultate pentru "stirile de ultima ora din judetu dambovita orasul pucioasa" (4.56 secunde)
Un numar de 41 de membri PSD si-au depus, pana marti seara, cand a expirat termenul-limita, candidatura pentru una dintre cele 17 functii de conducere centrala care vor fi alese la Congresul extraordinar din 10 decembrie.
Ion Stan, demis de la conducerea PSD Dambovita Presedintele PSD Dambovita, deputatul Ion Stan, a fost demis, marti, de Biroul Permanent National al PSD, cu unanimitate de voturi.
Lucian Avramescu) Cineva ma cearta, cu indulgenta, pentru amorteala de a nu anula postarile, fara legatura cu subiectul, de sub insailarile mele zilnice sau aproape zilnice de pe AMPress: ... Ideea e de tinut minte!
Mioara Cotea participa de 8 ani la targurile traditionale organizate in fiecare week-end pe platforma de la Academia Militara. - De 8 ani vin la aceste targuri traditionale organizate pe platforma de la Academia Militara!
O femeie din Targoviste a fost accidentata mortal astazi pe o trecere de pietoni de la intrarea in oras, care insa nu era marcata corespunzator, intrucat in zona s-au desfasurat lucrari de asfaltare.
O eventuala candidatura a lui Adrian Nastase la sefia Consiliului National al PSD incepe sa obtina sustinere din teritoriu.
"Marea miza a lui Basescu e modificarea Constitutiei"' 'Ion Iliescu si Traian Basescu au preluat din comunism modelul de sef de stat, dar, pesedistul nu a pus niciodata accent pe atributele executive ale presedintelui in timp ce fostul sef de vas a depus toate eforturile posibile pentru a centraliza, la un loc, cat mai multa putere, sustine ex-premierul Adrian Nastase, pe blog-ul propriu.
Primarul General al Capitalei, Sorin Oprescu, a verificat astazi stadiul lucrarilor de la Pasajul Basarab. "Este evident ca lucrarile decurg normal, am vazut un progres substantial fata de ceea ce era in teren acum cateva saptamani. Din punctul de vedere al Primariei, ne-am indeplinit obligatiile.
Marin Constantin din Dambovita, Crevedia, de la Sanatatea din plante este prezent cu un stand in curtea MTR. Avem suc de aronia, care este anti-cancerigen si care contine vitamina P care fixeaza vitamina C, care este anti cancer, suc de mere si catina.
Marin Constantin din Dambovita, Crevedia, de la Sanatatea din plante este prezent cu un stand in curtea MTR. Avem suc de aronia, care este anti-cancerigen si care contine vitamina P care fixeaza vitamina C, care este anti cancer, suc de mere si catina.
Un proiect de 350 de milioane de lei si un contract de colectare deseuri vor face din judetul Dambovita unul dintre cele mai curate din tara. Spre exemplu, compania de colectare detine autospeciale care compacteaza in cel mai scurt timp deseurile, iar pubelele revin la sol spalate si igienizate.
Nu stiu daca este doar o parere, dar am impresia ca nu am mai prea avut parte de figuri colorate in politica romaneasca.
Cinci barbati inarmati cu bate au distrus un restaurant din Dambovita Smecherii rezolva totul cu... ... Asta pare sa fie premisa a cinci barbati care au vandalizat un local din judetul Dambovita. ... Pe imaginile de pe camerele de supraveghere se vede cum cinci barbati inarmati cu bate vandalizeaza restaurantul.
Prima ferma de lalele olandeze din Romania a fost deschisa pentru public in satul Patroaia Deal din judetul Dambovita, la nici o suta de kilometri de Capitala.
Presedintele PD Emil Boc a precizat ca din informatiile pe care le-a primit in cadrul BPN cu privire la consilierul judetean Aurel Cucu a rezultat ca au existat trei solutii de neincepere a urmaririi penale date de catre Parchetul General in cazul acestuia.
Ion Stan, presedintele filialei PSD Dambovita, a declarat ieri ca prefectul judetului profita de situatia creata in localitatea Morteni, prin aparitia celui mai recent focar de gripa aviara, si incearca sa convinga primarul din localitate sa treaca din tabara PSD in cea a PD.
Mihaela Enache din Dambovita participat recent, alaturi de sotul ei, fiul, Tedi, de 5 ani, si de fiica ei, liceana, la targul Piata Taraneasca si Mester(Esti)!
In ceea ce priveste prezentarea tuturor dosarelor politicienilor, de la parlamentari pana la consilieri, Voiculescu a subliniat ca "presedintele a facut o mare greseala", pentru ca "s-a autoexclus din cei care trebuie sa fie verificati" sau a uitat cu nerusinare "sa se treaca pe lista".
Un numar de 184 de incidente electorale si 53 de infractiuni au fost inregistrate numai in cinci zile, de la debutul campaniei electorale si pana la 14 mai, a anuntat, astazi, ministrul delegat pentru Administratie, Victor Paul Dobre.
In aproximativ o saptamana va fi emisa si Hotararea de Guvern cu privire la preluarea de catre Compania Nationala Administratia Canalelor Navigabile SA Constanta a Canalului Dunare-Bucuresti, a declarat pentru "Replica" Ovidiu Cupsa, directorul general al CN ACN.
google-analytics.com